Ze Doopt Haar Koffiemok In Een Mysterieuze Vloeistof. Wat Ze Ervan Maakt? Ik Ga Dit Direct Proberen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen deze creatieve vrouw een doodgewone koffiemok pakte, dachten we dat er niets speciaals ging gebeuren. Maar toen we eenmaal zagen wat ze er even later van had gemaakt, waren we zeer onder de indruk!

Dit is echt een simpele maar leuke manier om je saaie koffiemok te bedrukken. Deze truc is zo eenvoudig dat het eindresultaat bijna absurd lijkt! Het enige dat je nodig hebt is een koffiemok, een diepe bak met warm water, kleuren nagellak, cocktailprikkers en keukenpapier.

Volg de eenvoudige stappen hieronder en maak je kopjes leuk, anders en kleurrijk. Zo ga je te werk: giet een paar druppels nagellak in de bak met warm water. Je kunt meerdere kleuren gebruiken. Roer het met de cocktailprikker door elkaar. Doop de koffiemok in het water en draai een beetje zodat de nagellak zich aan de beker hecht.

koffiemok bedrukken mokken bedrukken kleine oplage koffiekopjes bedrukken foto op mok foto bedrukken

ZIE OOK: Ze legt een foto omgekeerd op een blok hout. Wat ze er vervolgens van maakt is verbazingwekkend.

Laat de beker 2-3 uur drogen op keukenpapier en voilà: je creatieve koffiemok is prachtig bedrukt! Volgens de dame uit de video kun je de bekers beter met de hand afwassen, dus niet in de vaatwasser. Ze kunnen wel gewoon in de magnetron.

Naast dat dit creatieve project leuk is voor jezelf, kun je je bedrukte koffiemok natuurlijk ook cadeau geven. Bekijk hieronder hoe je dit precies doet. Vond je dit een nuttige tutorial en ben je van plan om dit te gaan proberen, vergeet dit project dan niet te delen met alle creatievelingen op Facebook!

Volg ons op Facebook: