Hij Knipt Een Schuimrubberen Zwemnoodle In 4 Stukken. Toen Ik Zag Waarom, Wist Ik Dat Ik Dit Moest Proberen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen ik nog klein was kon je me altijd vinden in het water op een warme zomerdag. Of het nou een meertje of het zwembad was, ik hield ervan om in het water te spelen. Het enige waarvoor ik uit het water kwam was als ik een drankje of ijsje kreeg, naar het toilet moest of natuurlijk voor een lekker middagdutje. Maar als ik destijds dit ongelooflijke trucje had geweten, dan was ik gegarandeerd niet meer uit het water te krijgen! Er zijn zonder twijfel veel leuke do-it-yourself trucjes voor in het zwembad, maar dit is misschien wel de meest briljante die ik in tijden heb gezien. Om het te maken heb je alleen maar een plastic bakje, een schuimrubberen zwemnoodle en een waterbestendig nylon touwtje nodig. Het kost minder dan €5 en het duurt ongeveer 30 minuten om te maken. Klinkt als een goede deal, toch?

Om te beginnen heb je een plastic bakje nodig.

plastic bak

Je hebt ook een schuimrubberen zwemnoodle nodig. Deze kun je kopen in verschillende discountwinkels.

schuimrubber

Knip de noodle in vier stukken, twee lange en twee korte.

zwembad speelgoed

Pak vervolgens wat waterbestendig nylon touw en knip het af.

nylon-touw

Haal de draad door de noodle heen en knoop het aan elkaar vast.

zwembad

Zet vervolgens de plastic bak erin.

box

Doe er wat ijsklontjes in, pak je favoriete drankjes en je bent klaar om naar het zwembad te lopen.

zwembad box

Klaar om pool parties te geven?!

zwembadrand

Vanaf nu hoef je niet meer uit het zwembad te komen om drinken te halen, en dat voor minder dan 5 euro!

koelbox

Wanneer de dag voorbij is haal je het ijs eruit er kun je de box weer opbergen voor de volgende dag. Zie jij jezelf dit al gebruiken op een hete zomerdag? Ik absoluut wel!

koelbox kopen

Deel dit creatieve idee met je vrienden op Facebook en laten we er een onvergetelijke zomer van maken!