Mama Koe Bekijkt Hoe 2 Mannen DIT Doen Met Haar Kalf, Maar Wat Er Seconden Later Gebeurt? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Jacqueline is een boerin en imker op een rustige boerderij in een klein dorp in de staat Washington. In 2013 beviel één van haar koeien op de boerderij van een mannelijk kalf. Het eerste wat ze in de ochtend ging doen was kijken hoe het met het pasgeboren kalf ging — maar toen ze een kijkje ging nemen was er geen kalf te vinden! “De moederkoe stond al loeiend bij het hek te wachten op onze komst,” zei Jacqueline.

“Normaal gesproken zou het kalf dan tevoorschijn komen, maar dit was niet het geval.” Dus liepen Jacqueline, Joseph, en Rick het veld in om op zoek te gaan naar het kalfje.

boerderij koe kalf

Gelukkig vonden ze hem al snel, al lag hij wel ietwat bang op de grond. Jacqueline zegt, “Zelfs op drie meter afstand zou je hem gemakkelijk over het hoofd zien omdat hij zo klein is.” De onderstaande video laat het mooie gebaar van vriendelijkheid zien als de helden zorgvuldig het kalf met mama koe herenigen. Luister vooral naar het ongelooflijk dankbare geloei van de koe. Geweldig!

“Alles wat we doen op onze biologisch-dynamische boerderij wordt gedaan met vriendelijkheid en zorg,” vertelt Jacqueline. Bekijk hieronder de vondst van het kalf en de hereniging met de moederkoe. Als deze video een lach op je gezicht heeft gebracht, vergeet hem dan niet te DELEN met al je vrienden die van dieren houden op Facebook!