Deze Koe Was Zo Bang Dat Ze Begon Te Huilen, Totdat Ze Besefte Waar Ze Heen Werd Gebracht.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze koe genaamd Emma stond altijd vastgebonden in de stal en kwam zelden buiten, totdat mensen met een groot hart haar kochten van een boer.

Emma was bestemd voor de slacht, maar gelukkig sprongen een aantal landeigenaren voor haar in de bres. In het begin van de video zie je dat ze moet huilen van verdriet en angst zodra ze in een vreemde trailer wordt gezet. Het is hartverscheurend, maar niet voor lang.

Nu heeft Emma eindelijk een nieuw thuis waar ze alle vrijheid van de wereld heeft. Gelukkig is Emma een van de koeien die goed terecht is gekomen. Haar leven is op een positieve manier veranderd en nu kan ze eindelijk op een normale manier leven samen met de andere koeien op de boerderij.

koe

ZIE OOK: Mama koe ziet hoe 2 mannen DIT doen met haar kalf, maar wat er seconden later gebeurt? WOW!

In de ontroerende video hieronder zie je hoe ze binnenkomt bij haar nieuwe familie, en moet je eens zien hoe blij ze is! Of je nu een dierenliefhebber bent of niet, iedereen zou deze video moeten zien. Ben je geraakt door dit filmpje en vind je dat alle koeien zo’n prachtige plek verdienen, vergeet deze video dan niet te delen met al je vrienden op Facebook.

Meer dierenverhalen? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!