Ik Stond Op Het Punt Deze Ketting Weg Te Gooien, Totdat Hij Mij Dit Simpele Trucje Liet Zien Om Hem Uit De Knoop Te Halen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Niks is frustrerender dan een ketting die in de knoop zit. Het kan soms extreem lastig zijn om hem uit de knoop te halen en je loopt het risico je favoriete sieraad te breken. Gelukkig is er voor dit probleem een handige oplossing gevonden dankzij Crazy Russian Hacker. Na het zien van deze video haal je voortaan je kettingen binnen no time uit de knoop! Alles wat je nodig hebt is een schroevendraaier en een vlak oppervlak, maar een pen, naainaald of tandenstokers werken ook.

ketting sieraad

Leg de ketting op het vlakke oppervlak. Steek de schroevendraaier tussen de knoop en beweeg het rustig heen en weer. Je zult merken dat de knoop geleidelijk loskomt. Mocht dit niet werken, dan kun je ook een paar druppeltjes slaolie op de knoop doen. Dit zorgt ervoor dat de ketting wat gladder wordt en zo gaat de knoop er gemakkelijker uit. Zo ben je in slechts een paar seconden verlost van die irritante knoop in je ketting! Bekijk in de video hieronder hoe dit in de praktijk werkt. Wat vind jij van deze simpele truc? Ga je hem gebruiken of heb je misschien nog een andere (betere) truc om knopen uit sieraden te krijgen? Deel dit artikel en jouw tips gerust op Facebook!