Man Recycled Goedkope Kledinghanger Op De Meest Briljante Manier Mogelijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ken je die plastic kledinghangers die je krijgt na een bezoek aan een kledingwinkel of warenhuis? Of hangt je kast vol met allemaal oude hangers en weet je niet wat je er mee moet? Dan hebben we de het perfecte ideetje voor je gevonden!

Meestal gooi ik mijn overgebleven kledinghangers gewoon weg, maar de man uit de volgende video recycled ze op de slimste manier mogelijk. Kledinghangers zijn namelijk niet alleen handig om kleding aan op te hangen, maar ook ideaal om andere slimme trucjes mee te doen.

kledinghanger kleding kleerhanger

De man uit de video gebruikt zijn oude kledinghanger namelijk om een chipszak af te sluiten. Chips dient natuurlijk lekker knapperig te blijven en daarom moet de zak goed afgesloten worden, mocht je hem niet in één keer op krijgen. Dus, heb je net wat chips op en is er geen clip in de buurt om de zak af te sluiten, maak dan simpel gebruik van deze tip! Bekijk hieronder hoe dit precies in zijn werk gaat en vergeet deze simpele maar handige tip niet te delen met vrienden op Facebook als je hem nuttig vond.