Klanten geven pizzabezorger geen fooi en vernederen hem.. Dan slaat het internet terug!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Soms is karma de beste manier om iemand terug te pakken.

Pizza bezorger Jarrid Tansey gaat langs bij een autodealer om daar een bestelling af te geven. Het bedrijf heeft met al haar medewerkers pizza’s besteld , gezellig! Tansey arriveert met de bestelling bij het bedrijf en wordt helaas niet al te vriendelijk en netjes ontvangen. De rekening bedraagt in totaal 42 dollar en één van de medewerkers van het autodeal bedrijf geeft Tansey 50 dollar. Wanneer er niet gevraagd wordt om wisselgeld gaat Tansy ervanuit dat de 7 dollar bedoelt is als fooi. Tansey verlaat de autodealer en steekt de 7 dollar in zijn zak. Maar wanneer hij bij zijn manager aankomt gaat het mis..

pizza-bezorger

Zijn manager vertelt hem dat de autodealer hem heeft gebeld en over de bezorging heeft geklaagd. Ze eisden de 7 dollar wisselgeld terug! Het was volgens hen niet de bedoeling dat Tansey dit bedrag mocht hebben als fooi… Kwestie van miscommunicatie denkt Tansey en hij gaat terug naar de autodealer om de 7 dollar terug te brengen.

Maar wanneer hij daar aankomt is de sfeer grimmig. De medewerkers reageren enorm onvriendelijk en denigrerend! Wanneer Tansey wegloopt roept een van de medewerkers hem na:” Doe de deur dicht, voordat ik mijn voet in je (…) stop!” “Bel de (…) manager van die gast” zegt een ander..

Tansey heeft geen idee dat bewakingsbeelden de hele aanvaring hebben gefilmd. De medewerkers van de autodealer besluiten de beelden op internet te zetten om Tansey nog verder vernederen.. Ze hadden op dat moment nooit gedacht dat ze hiermee hun eigen ruiten zouden ingooien!

De beelden gaan het hele internet over en mensen weten niet wat ze zien. Honderden mensen gaan vervolgens naar de site Yelp en laten verschrikkelijk negatieve beoordelingen over de autodealer achter! Ze noemen de medewerkers onbeleefd, arrogant en onaardig. Dik verdient! Maar hier blijft het niet bij!

Iemand start een GoFundMe pagina voor Tansy en honderden mensen geven hem een fooi van 7 dollar! Uiteindelijk brengen al deze fooien het totaal op 15.000 dollar!

Het internet wint! Hoera!

DIT MOET JE ZIEN
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.