Een Klant Brengt Een Doos Met Bedorven Cupcakes Terug, Maar Blijf Goed Op De Doos Letten…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met Sharon, een hardwerkende moeder van vier kinderen en tevens eigenaresse van een cupcake bakkerij in Penrith, Verenigd Koninkrijk. Sharon heeft het afgelopen halfjaar veel ellendige dingen mee moeten maken.

Zo werd ze gediagnosticeerd met eierstokkanker, verloor ze haar jongere broertje en haar jongste zoon werd ook nog eens ernstig ziek. Ze kan de medische kosten met moeite opbrengen, maar daarvoor moet ze dag in dag uit keihard werken in haar bakkerij waardoor ze geen leuke dingen met haar kinderen kan doen.

Daarom besloot Jackie O, een van de radio-DJ’s van radiostation KIIS 1065, haar een grote verrassing te geven. Jackie doet zich voor als een zeurende klant die een doos cupcakes komt terugbrengen. De cupcakes zijn oud, bedorven en ze wil graag nieuwe hebben. Een verborgen camera legt alles vast.

cupcake bakkerij winkel

Ondanks de klachten van de zeurende ‘klant’ reageert Sharon op een beleefde manier en weet ze de situatie perfect onder controle te houden. “Ik wil dat al mijn klanten blij zijn,” zegt ze. “Neem zelf maar een hapje van de cupcakes zodat je ziet dat ze oud zijn,” suggereert Jackie terwijl ze de doos met cupcakes op de toonbank zet. Maar zodra Sharon de doos opent, komt ze erachter dat er helemaal geen cupcakes in zitten… Wat er wel in zit? Ik ga het niet verklappen, maar het is echt geweldig! Bekijk de hartverwarmende clip hieronder en vergeet dit mooie gebaar van vriendelijkheid niet te delen met je vrienden op Facebook!