De Soldaat Die Thuiskomt Verwacht Dat Zijn Zoon In Een Rolstoel Zit, Maar Dan Gebeurt Er DIT…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We hebben al veel video’s gezien waarbij soldaten hun gezinnen verrassen met een vroege terugreis. In deze video is het echter de familie die een geheim in petto heeft voor de soldaat…

In het filmpje maken we kennis met Michael, een jongen die sinds zijn geboorte in een rolstoel zit vanwege een hersenverlamming. De artsen zeiden dat hij nooit zou kunnen lopen. Zijn vader is soldaat in het Amerikaanse leger en toen Michael 6 jaar oud was, vertrok hij naar een plek op duizenden kilometers afstand van thuis. Wat de vader echter niet wist, is dat zijn familie een geweldige verrassing voor zijn thuiskomst had voorbereid.

In de maanden dat hij afwezig was, had Michael het ongelooflijke gedaan – hij had namelijk geleerd om te lopen, terwijl de artsen hem ooit hadden verteld dat hij dat nooit zou kunnen.

rolstoel

ZIE OOK: Deze vrouw kon de trap niet op met haar rolstoel, maar kijk wat er met een druk op de knop gebeurt…

Zijn vader heeft hem nog nooit staand gezien en gelukkig is dit emotionele moment op video vastgelegd. Dankzij Michael’s enorme doorzettingsvermogen hoeft hij niet meer zijn hele leven in een rolstoel te zitten. Het is duidelijk dat zijn vader enorm trots is op wat zijn zoon heeft bereikt. Wij zouden dat ook zijn en we zijn ervan overtuigd dat Michael zal doorzetten om te bewijzen dat zijn artsen het niet bij het rechte eind hadden!

Volg ons op Facebook: