Kijk Naar Deze Honing, Maar Wacht Totdat Je Ziet Waar Het Vandaan Komt.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De meeste van ons hebben altijd wel wat honing in huis. Of je het nou in een ouderwetse honingpot bewaard of in een plastic flesje, het is nog steeds een populair product voor in je drinken, op toast of in je toetje. Toen we dit verhaal tegenkwamen waren we erg onder indruk van deze unieke, innovatieve uitvinding voor honing.

Maak kennis met Flow. Flow, een speciale uitvinding gemaakt voor honing, is het eerste ‘honingtap’ concept op de markt. Dit apparaat, wat erg op een vogelhuis lijkt, wordt aangevoerd door levende bijen.

honing

Het is een tap die het mogelijk maakt om honing rechtstreeks uit een bijenkorf in een pot te laten lopen. Hoewel het idee eenvoudig is, heeft het tien jaar geduurd voor ze een werkende honingtap konden ontwikkelen. Door hun uitvinding hoeven imkers hun bijen voortaan niet meer uit te roken uit de kast om de honing te kunnen oogsten. Bekijk de video hieronder voor de volledige demonstratie – het is zeker het kijken waard! Het is zó slim en handig dat ik er zelf eigenlijk ook wel een wil voor in mijn huis. Wat vind jij van deze uitvinding? Zou jij dit apparaat kopen in plaats van de normale honing uit de winkel? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook.