4-jarige klimt in het keukenkastje om DIT te eten. Slechts momenten later overlijdt hij…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Matthew Radar deed wat elke 4-jarige zou doen. Hij was aan het grappen en rond aan het klimmen in het huis.

Hij kreeg het voor elkaar om het kruidenkastje open te krijgen. Het volgende wat zijn moeder zag is dat haar zoon aan het stuiptrekken was alsof hij een aanval had. Hoe kon dit gebeuren? Kaneel. Veel dingen waarvan we denken dat het onschuldig is, kunnen gevaarlijke bijeffecten hebben.

Een uur nadat de familie bij het ziekenhuis was aangekomen overleed Matthew. De lijkschouwer oordeelde dat het verstikking door kaneel was. Hetzelfde kruid wat we voor ons ontbijt gebruiken. Een overschot van kaneel kan fatale gevolgen hebben.

kaneel

Het is daarom belangrijk om het verhaal van Brianna en Matthew te DELEN. Het eten van grote hoeveelheden kaneel was nog niet zo lang geleden een rage op het internet.

Deze uitdaging wordt ook wel ‘The Cinnamon Challenge’ genoemd. Mensen van allerlei leeftijden proberen lepels vol met kaneel door te slikken, puur om te kijken of ze het voor elkaar krijgen. De droogheid van de kaneel zorgt er in veel gevallen voor dat je het direct weer uithoest. Deze uitdaging kan een populair spelletje zijn op de school van uw kind.

DEEL deze video met je vrienden en familie om iedereen bewust te maken van de gevaren van een overschot van kaneel!