Ze Maakt Een Prachtige Kerstkrans Van Boterhamzakjes. Het Resultaat? Ongelooflijk Mooi!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Veel mensen hangen een krans op met de Kerst. Zo’n kerstkrans kun je heel eenvoudig zelf maken door gebruik te maken van, jawel, boterhamzakjes!

Veel mensen denken dat een krans moeilijk te maken is. Natuurlijk is dat ook zo als je uitgaat van alleen natuurlijk materiaal. Tegenwoordig kun je echter basiskransen kopen van bijvoorbeeld stro of riet, zodat je eigenlijk alleen hoeft te versieren, wat het al veel makkelijker maakt. Maar wist je dat het eigenlijk nog makkelijker én goedkoper kan? Alles wat je voor deze zelfgemaakte Kerstkrans nodig hebt is een cirkel van ijzerdraad (te koop in de hobbywinkel of je buigt er zelf eentje uit een metalen kleerhanger), een schaar en plastic boterhamzakjes.

kerstkrans

ZIE OOK: Deze sjaal is binnen 30 minuten af, zonder breinaald. Kijk hoe makkelijk dit gaat!

In het onderstaande filmpje wordt duidelijk uitgelegd hoe je te werk gaat. Ten slotte kun je de krans versieren met kerstballen, strikken, bloemen of wat je maar leuk lijkt. Het fijne is dat de Kerstkrans heel goed bestand is tegen slecht weer en dus gewoon buiten kan hangen. Ben jij van plan om zo’n krans te gaan maken of heb je er al een gemaakt? Laat het weten en vergeet dit leuke project niet te delen met alle creatievelingen op Facebook!

Volg ons op Facebook: