Dit Slechthorende Meisje Verstaat De Kerstman Niet, Maar Dan Stelt hij een Vraag Die Alles Verandert!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is niet verwonderlijk dat de kerstman veel verschillende talen spreekt. Hij heeft immers al cadeautjes over de hele wereld uitgedeeld en daarnaast bestaat hij al een hele poos.

Speciaal voor Kerstmis onderbreekt hij zijn drukke reisschema om winkelcentra te bezoeken om daar cadeautjes uit te delen. Dan mogen kinderen met de kerstman op de foto en mogen ze even bij hem op schoot zitten voor een kort praatje. In het filmpje hieronder zit dit meisje bij de kerstman op schoot, maar je ziet duidelijk dat ze zich ongemakkelijk voelt. De reden? Ze is slechthorend en kan dus niet goed verstaan wat de kerstman zegt. In plaats van dat de kerstman haar snel een cadeautje geeft en doorgaat met het volgende kind, vraagt hij aan haar moeder of ze gebarentaal kent. En dat kan ze!

kerstcadeau

ZIE OOK: Dit lijkt een normale supermarkt, maar wanneer de lichten uitgaan gebeurt er iets ongelooflijks!

Het blijkt dat hij zelf ook vloeiend gebarentaal beheerst, wat niet verrassend is, omdat hij al een poosje meegaat op deze aardbol. Het meisje fleur helemaal op en ze wordt meteen spraakzaam en communiceert levendig met de kerstman. Dit fragment laat zien waar Kerstmis werkelijk om draait – samenzijn. Bekijk de mooie video hieronder en vergeet deze clip na afloop niet te delen met je vrienden op Facebook om de kerstvreugde te verspreiden.

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!