Haar Man Overleed Vorig Jaar, Maar Kijk Wat Er Gebeurt Als Ze Haar Huis Binnenloopt…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Afgelopen jaar verloren een paar vrienden van Stuart geheel onverwachts hun vader. Dit zou de eerste kerst worden zonder Jenn’s man en de vader van haar kinderen.

“Deze familie heeft een groot hart en is altijd al gul en vrijgevig geweest naar ons en andere mensen. Daarom wilden we ervoor zorgen dat deze kerst extra speciaal voor hen werd,” vertelt Stuart. Stuart schakelde de hulp in van zijn moeder, broer, vrienden en vrijwilligers.

Samen zorgden ze ervoor dat de familie een warm welkom kreeg zodra ze weer thuiskwamen. De maakten de oprit sneeuwvrij; ze kochten nieuwe meubels voor in huis; ze zetten een prachtige kerstboom op en ze vulden het huis met prachtige ornamenten en decoraties.

kerstcadeau, cadeau, interieur, verlichting, kerstboom, meubels, verlichting

ZIE OOK: Oudere man zou met kerst alleen zijn, maar kijk wat hij verzint om bij zijn familie te kunnen zijn…

Toen Jenn en haar kinderen bij hun huis arriveerden, waren ze in shock door de prachtige makeover die het huis had ondergaan — maar dat was nog niet alles. Afgelopen jaar had Jenn namelijk flink wat geld gespaard om iets te kopen voor op het graf van haar man. Wacht tot je ziet wat Stuart en zijn familie hadden gedaan, en pak de zakdoekjes er alvast maar bij… Vergeet dit hartverwarmende verhaal niet te delen met je vrienden op Facebook, en verspreid de liefde!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!