Deze Jongen Heeft Geen Ouders, Maar Kijk Wat Voor Cadeau Hij Van Zijn Pleeggezin Krijgt…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Sommige kerstcadeaus vergeet je nooit meer, en dit is zonder twijfel zo’n cadeau.

In het filmpje geeft de familie Perks hun pleegzoon een cadeau dat hij in het bijzijn van de andere kinderen mag openen. Zodra hij de eerste regel van de brief die uit de verpakking tevoorschijn komt leest, breekt hij in tranen uit. Het is namelijk geen gewone brief, maar het zijn zijn officiële adoptiepapieren! De adoptie betreft de jongen en zijn twee broers en zussen.

De papieren kwamen precies op tijd voor Kerstmis. De emoties lopen hoog op bij de jongen terwijl hij huilend zijn nieuwe vader knuffelt, die zelf zijn tranen ook niet meer in bedwang kan houden. De jongen is er sprakeloos van en geeft zijn nieuwe ouders langdurige knuffels.

kerstcadeau, cadeau

ZIE OOK: Koppel adopteert drieling, maar wanneer ze terug naar het ziekenhuis gaan? Ik ben sprakeloos!

Het is niet moeilijk om te zien hoeveel het voor hem betekent. Zijn ouders gaven hem het mooiste kerstcadeau dat je kunt krijgen: een gezin. Het is moeilijk om zelf niet geëmotioneerd te raken door zijn reactie. Vond je dit filmpje net zo ontroerend als wij, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook om deze kerstgedachte te verspreiden!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!