Haar Man Begint Een Geheim Project In De Kelder. 20 Dagen Later Roept Hij Haar Naar Beneden…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Silvia en haar dochter houden ervan om samen te knutselen, maar hun huis in Utah had geen kamer waarin ze samen creatief bezig konden zijn.

In 2014 veranderde dat toen moeder en dochter er een paar weken tussenuit gingen. Andrew, de vader, bleef thuis – maar hij maakte goed gebruik van zijn tijd alleen. Andrew besloot zijn vrouw en dochter een grote verrassing te geven, en legde het gehele proces vast.

In 20 dagen bouwde Andrew de kelder om tot een nieuwe hobbykamer waar ze altijd al van hadden gedroomd. Nadat hij de kelder waterdicht had gemaakt, ging hij aan de slag.

 kelder waterdicht maken, kelder vocht, hobbyartikelen, hobbywinkel

ZIE OOK: Hij verplaatste 4 witte keukenkasten naar zijn slaapkamer. Wat hij ervan maakte? Briljant!

De hobbykamer bevat handgemaakte knutseltafels, Tl-verlichting, heldere en kleurrijke wanden en een grote walk-in closet voor opslag van alle hobbyartikelen. De onderstaande video is een timelapse die toont hoeveel moeite Andrew in de hobbykamer heeft gestoken. Tot op de dag van vandaag maakt de hele familie gebruik van de nieuwe kelder. Je zou er zo een hobbywinkel in kunnen beginnen! Moeder, vader en dochter zijn zelfs begonnen met het verkopen van zelfgemaakte knutselwerken op Etsy.