Het kostte hem 2 uur om dit kattenluik te bouwen. Maar hoe de kat gebruik ervan maakt? HILARISCH!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Brian woont samen met zijn kat Philo. Hij wilde zijn beste vriend een speciaal cadeau geven.

Hij wilde een kattenluik voor Philo maken zodat hij naar binnen en naar buiten kon wanneer hij dat zelf wilde. Een prima idee, zou je denken.. Maar hij had nooit verwacht dat de intelligentie van zijn kat een stuk hoger was dan hij misschien eerst dacht.. Het kostte Brian ruim 2 uur om het cadeau voor zijn vriend te prepareren. Met bloed, zweet en tranen had hij het eindelijk af. Hij kon niet wachten totdat Philo zijn luikje voor het eerst zou uitproberen, dus besloot hij het hele spektakel te filmen. Maar zijn grote vriend reageerde anders dan verwacht. Kijk maar mee.

kattenluik

Wat zijn kat uiteindelijk besloot te doen is onbetaalbaar, en zeker omdat het allemaal is opgenomen op film! Ik snap ook waarom dit filmpje inmiddels al 7 miljoen keer is bekeken. Ik kon gewoon NIET stoppen met lachen!

Bekijk hieronder het geniale filmpje!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!