Zie Je Al Deze Katten? Wacht Tot Je Ziet Wat Ze Doen… Ik Kan Hier Urenlang Naar Kijken!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Vergeet kattenspeeltjes en catnip, want wanneer het op katten aankomt kunnen de meesten eindeloos vermaakt worden met zoiets simpels als een kartonnen doos! Volgens de eigenaar van deze katten waren de katten direct aangetrokken tot de dozen en konden ze er urenlang in spelen. Ze konden er gewoon geen genoeg van krijgen. Hoewel andere katteneigenaren uitgebreidere apparaten hebben gebouwd om hun katten te entertainen — zoals deze kattenlift — lijkt het erop dat katten alleen maar een paar simpele dozen nodig hebben om lol te kunnen hebben.

katten spelen dozen kattenkruid speeltjes kattenspeeltjes catnip

Groot of klein, de kat vermaakt zich wel! Volgens verschillende onderzoeken worden katten instinctief aangetrokken tot kleine ruimtes, zoals dozen, omdat ze dan een plek hebben om zich te verbergen of om hun prooi te besluipen. Voor de kittens zorgen de kartonnen dozen voor een gezellige en warme plek om in te slapen en te spelen. De schattige en speelse katten in deze video zijn hilarisch. Ze sluipen naar elkaar toe en kunnen zich urenlang amuseren. Op 1:50 lijkt het zelfs alsof een kat aan het klappen is!

Dit moet je echt even met eigen ogen bekijken, het is zo schattig. Heb ik al gezegd dat ik hier uren naar kan kijken?! Als deze katten een grote glimlach op je gezicht hebben gebracht, vergeet deze video dan niet te delen met al je vrienden op Facebook!