Ze Ging Kijken Of Alles In Orde Was Met De Kittens, Maar Wat Ze Zag? Ik Kan Niet Stoppen Met Lachen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Vergeet de kattenlift, want YouTube gebruiker Akeya Cunningham heeft bewezen dat je geen dure apparaten aan hoeft te schaffen om je kat het gevoel van luxe te geven. In de onderstaande video heeft Cunningham een kast in haar kamer opgehangen.

Toen ze even een kijkje kwam nemen, zag ze tot haar grote verbazing dat de kittens in de hangende kast aan het spelen waren. Er is geen twijfel over mogelijk dat deze katten hun nieuwe comfortabele plekje hebben gevonden.

katten

Hoewel sommige kittens gewoon even een dutje willen doen, spelen de anderen er vrolijk op los. Ook al hebben deze verwende kittens hun eigen bedjes om in te slapen, ze moeten toch even kijken wat hun baasje heeft meegebracht. Deze video bewijst dat katten kunnen spelen en slapen in de meest vreemde plaatsen en posities.

Mocht je een slechte dag hebben, dan geven deze kittens je een reden om te lachen! Ik zou hier uren naar kunnen kijken. Er zit zoveel schattigheid in deze 47-seconden durende video. Bekijk het filmpje hieronder, je zal er geen genoeg van kunnen krijgen.

Deel deze schattige kittens met je vrienden op Facebook!