Haar kat blijft maar op haar buik duwen en redt hiermee haar leven! Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Stephanie Doody is een 55-jarige inwoner van Tamworth in Engeland. Ze is de trotse eigenaar van 3 katten. Zonder deze lieve huisdieren had Stephanie misschien niet meer geleefd!

Stephanie heeft eigenlijk helemaal geen lichamelijke klachten. Toch besluit ze naar haar huisarts te gaan omdat ze het idee heeft dan 1 van haar katten opmerkt dat er iets niet klopt. Stephanie had wel eens gehoord dat dieren veel meer opmerken dan mensen. Honden kunnen bijvoorbeeld kankercellen ruiken en een dalende bloedsuikerspiegel voelen. Hetzelfde geldt voor katten. Wanneer haar rode kater Jaffy zich anders gaat gedragen let Stephanie daarom extra goed op. Jaffy komt plotseling veel vaker bij haar liggen en drukt dan zijn kop en pootjes tegen haar buik.

kat-10

Stephanie besluit het zekere voor het onzekere te nemen en vraagt een onderzoek aan bij haar huisarts. Uit de scan blijkt dat Stephanie in het eerste stadium van een zeldzame vorm van darmkaker zit! Deze vorm van darmkanker is in de meeste gevallen dodelijk omdat het bijna altijd te laat wordt ontdekt. Mensen die aan deze kanker leiden hebben namelijk bijna nooit symptomen of klachten totdat het te laat is!

kat-11

Hoewel Stephanie zelf niets door had wist Jaffy dat er iets niet klopte. Dankzij haar kat kon Stephanie op tijd geopereerd worden. Er moet onderandere een stuk van haar dikke darm, milt, galblaas en baarmoeder worden verwijderd! Het is een enorm ingrijpende operatie. Gelukkig gaat het inmiddels goed met Stephanie en zal ze als het goed is helemaal herstellen.

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!