Iedere Dag Ligt Deze Kat Te Wachten Op Het Perron. De Reden? Ongelooflijk.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Iedereen die nog twijfelt of katten liefdevolle dieren zijn, moet dit even zien… Elke dag, jaar in jaar uit, liepen treinconducteurs in een klein Australisch plaatsje langs een oude kat genaamd Graeme die lekker aan het chillen was op het perron. Graeme was geadopteerd toen hij 6 jaar oud was. Hoewel hij in het begin van zijn leven zwaar verwaarloosd was, heeft hij het overleefd en genoot volop van zijn oude dag. Elke ochtend en avond liep hij naar het perron toe en wachtte op de passagiers die hij vervolgens uitgebreid begroette. Conducteurs wisten goed wie hij was en bij elke tussenstop op het station stapten ze even uit om hem gedag te zeggen.

kat

Graeme beschikte over een aangeboren gevoel voor veiligheid, dus kon hij veilig van perron naar perron lopen. Zijn avonduren waren het belangrijkste, want dat is echter de reden waarom deze kat dit station als zijn tweede thuis zag. Hij wist namelijk precies wanneer zijn baasje terugkwam van haar werk en in welke trein zij zat. “Hij lijkt altijd te weten in welke trein ik zit en hij wacht geduldig voor de gele lijn totdat ik uitstap,” vertelde ze. “Hij is een geweldige kat.”

Helaas kwam Graeme in 2013 te overlijden. De mensen die hem dag in dag uit op het station zagen zitten wilden iets doen om hem te herinneren, dus besloot zijn familie om iets terug te geven aan de heldhaftige mensen die hem ooit gered hadden. Ze haalden $1000 op en doneerden het bedrag aan de organisatie die Graeme ooit van de dood had gered. Dit verhaal is het bewijs dat ook katten loyaal en liefdevol kunnen zijn. Bekijk het complete verhaal van Graeme hieronder — en vergeet dit artikel niet te delen met al je vrienden op Facebook!