Zo Pak Je Een Kat In Als Kerstcadeau.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wanneer je iemand een kat voor kerstmis wil geven, dan moet je de kat natuurlijk wel inpakken. Hieronder laat een katteneigenaar precies zien hoe je dat doet!

Wat is het moeilijkste cadeau dat je ooit hebt ingepakt? Grote cadeau’s zijn al moeilijk in te pakken, laat staan een bewegend iets. Als je iemand een kat als cadeau voor kerst wil geven, dan moet je hem natuurlijk wel inpakken. In dit filmpje zie je hoe een katteneigenaar zijn kat inpakt als een echt kerstcadeautje. De meeste katten zullen zich niet zo rustig houden als je met een rol inpakpapier komt aandraven, maar deze kat heeft gelukkig wel genoeg geduld om omgetoverd te worden tot het schattigste kerstcadeau. Opvallend is dat de kat goed meewerkt en het allemaal wel prima vindt.

cadeau, inpakken, inpakpapier, cadeaupapier, kerst inpakpapier

ZIE OOK: Je pakt cadeautjes al je hele leven verkeerd in. Hier zie je waarom!

Stribbelt jouw kat nou wel een beetje tegen? Pak de kat dan alsjeblieft niet in, maar laat hem lekker onder de kerstboom doorlopen. Het filmpje is uit 2009, maar hij blijft leuk, vooral omdat de kat het allemaal wel best vindt. Heb jij zelf een kat die zich zou laten inpakken? Of moet jouw kat hier niets van hebben? Laat het weten en vergeet dit hilarische filmpje niet te delen met alle kattenliefhebbers op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!