Karma: De Beste Scheidingsbrief OOIT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een vrouw gaf in haar scheidingsbrief aan dat zij het met de broer van haar man heeft gedaan. Je zou nu denken dat haar man met een mond vol tanden zou staan en woedend op haar zou worden. Maar zijn reactie is alles behalve voorspelbaar. Lees hieronder de scheidingsbrief van de vrouw en vervolgens het antwoord van haar man.

De brief van de vrouw luidt als volgt:

“Lieve man,

Ik schrijf deze brief aan je om je te vertellen dat ik je voor altijd ga verlaten. Ruim zeven jaar ben ik een goede vrouw voor je geweest en ik heb niets dat dit bewijst.

De laatste twee weken zijn een hel voor me geweest. Je baas belde vanmiddag om me te vertellen dat jij vandaag ontslag hebt genomen en dat was voor mij de laatste druppel.

Vorige week kwam je thuis en merkte niet dat ik mijn nagels had laten doen en naar de kapper was geweest. Ik maakte je favoriete eten klaar, varkenskoteletjes met wortelen en had voor de gelegenheid een splinternieuw setje aangetrokken. Merkte jij het op? Ik dacht het niet.

Je kwam thuis, slokte je eten binnen 2 minuten naar binnen en ging voor de tv zitten om direct na een voetbalwedstrijd in slaap te vallen. Je vertelt me nooit meer dat je van me houdt, je knuffelt of kust me ook niet meer. Ben je me nu aan het bedriegen, of hou je écht niet meer van mij? Wat de reden ook is, ik ben voor altijd weg!

P.S. Als je me wil zoeken, vergeet het maar. Jouw broer en ik gaan samen in Spanje wonen! Nog een leuk leven gewenst!”

Getekend: Je EX-vrouw.

scheiden scheiding

Toen ze op Schiphol op het vliegtuig zat te wachten, werd haar naam omgeroepen. Bij de balie van de luchtvaartmaatschappij werd haar een brief overhandigd, die speciaal door een koerier was gebracht. In de brief stond het volgende: “Beste ex-vrouw,

Niets heeft mij vandaag meer plezier gedaan dan jouw brief te lezen. Het is waar dat jij en ik al zeven jaar getrouwd zijn, maar een “goede vrouw” is toch iets anders dan wat jij bent geweest.

Ik kijk constant naar het Sportkanaal om je eeuwig gezeur niet aan te hoeven horen. Helaas werkt het niet. Ik had wel degelijk gezien dat je haar vorige week er af was geknipt, maar het eerste wat in mij opkwam was te zeggen dat je eruit zag als een vent! Mijn moeder heeft mij altijd geleerd niets te zeggen als je niets positiefs te vertellen hebt. Toen je mijn favoriete eten klaarmaakte, heb je mij waarschijnlijk verward met MIJN BROER, omdat ik al zeven jaar geleden gestopt ben met het eten van varkensvlees.

Ik ging vroeg naar bed omdat ik gezien had dat het prijskaartje nog aan je nieuwe setje hing. Ik hoopte ook maar dat het puur toeval was dat mijn broer die morgen vijftig euro van mij geleend had en dat jouw setje 49,95 euro kostte.

Nochtans, ondanks dit alles hield ik nog van je en hoopte ik dat het weer zo als vanouds zou worden. Toen ik vanmorgen echter vernam dat ik de loterij van twaalf miljoen euro gewonnen had, heb ik ontslag genomen en ben ik twee tickets voor Ibiza gaan kopen.

Toen ik thuiskwam was je echter weg en vond ik je brief. Alles heeft een reden, denk ik. Ik hoop dat je het leven zal kunnen leiden dat je altijd wilde. Mijn advocaat zegt me, nadat hij jouw brief gelezen had, dat ik geen cent met je zal hoeven delen. Dus het ga je verder goed.

P.S. Ik weet niet of ik het je ooit verteld heb, maar mijn broer Karel werd oorspronkelijk als “Carla” geboren. Ik hoop dat dit geen probleem zal zijn.”

Getekend: stinkend rijk en single!