Ze Zette Een Camera Neer Om Op Haar Kinderen Te Letten, Maar Toen Zag Ze De Vader DIT Doen! Onbetaalbaar!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze moeder zette een verborgen camera neer in de woonkamer om te zien wat haar kinderen zoal doen. De opnames zouden later naar oma gaan, zodat zij haar kleinkinderen kon zien opgroeien. Ze had echter nooit gedacht dat haar man en kinderen DIT zouden doen!

Hier bij Viralmundo weten we dat er een hoop getalenteerde vaders bestaan, maar ik denk dat deze vader mijn nieuwe favoriet is! De moeder zag op de opnames niet alleen hoe haar kinderen dansten op Katy Perry’s “E.T.,” ze zag ook iets veel leukers gebeuren — haar man deed namelijk ook mee met het nummer! In eerste instantie lijkt het alsof hij de was aan het doen is, maar zodra hij de wasmand op tafel zet, begint hij vrolijk mee te dansen met zijn kinderen. Wat is dit een geweldige vader!

karaoke zingen

Zorg ervoor dat je blijft kijken, want het moment dat papa met pompons aan de gang gaat, wil je absoluut niet missen. Bekijk in de onderstaande video hoe hij op briljante wijze zijn kinderen entertaint en vergeet dit filmpje niet te delen met alle papa’s op Facebook!

Volg ons op Facebook: