Vader en zoon zitten in de auto, maar wanneer de muziek begint? Ik moest dit twee keer bekijken!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Nu het binnenkort weer Vaderdag is worden we overspoeld met leuke en grappige vader video’s, maar ik moet zeggen dat dit filmpje toch echt een van de mooiste is.

De vader-zoon relatie is zo uniek en heeft een grote impact op het leven van een kleine jongen, en de volwassene die hij uiteindelijk wordt. Hoewel we al veel schattige video’s van vaders met hun zoons hebben gezien, is dit er een die je niet snel zal vergeten. Als je een goede dag hebt gehad, dan zal deze video je dag alleen maar beter maken; als je dag nog niet zo goed is verlopen dan zal hij een stuk beter worden na het zien van dit fragment.

karaoke

In de video zien we hoe vader en zoon samen een stukje gaan rijden als de vader besluit het nummer “Me and My Shadow” van Frank Sinatra en Sammy Davis Jr. op te zetten. De songtekst sluit perfect aan bij de ongelooflijke band die ze met elkaar hebben en het is gewoon prachtig om te zien hoe ze van de simpele dingen in het leven kunnen genieten. Dit is 3 minuten puur genieten! Bekijk de schattige video hieronder en vergeet hem niet te delen met je familie en vrienden.