Dit Echtpaar Ging Tanken Bij Een Benzinestation, Maar Toen Deed De Man Plotseling DIT. Hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit filmpje fleurde onze dag helemaal op en ik weet zeker dat het jouw dag ook stukken beter zal maken!

Een jong echtpaar stopt bij een benzinestation om te tanken, maar dan merkt de man iets vreemds op. Op het televisiescherm verschijnt er namelijk een presentator die met hem begint te praten. Al snel realiseert de man zich dat hij in een televisieprogramma zit.

Er wordt live gefilmd bij het tankstation en de presentator kan met iedereen die staat te tanken een gesprek voeren. De presentator vraagt aan de man of hij een deal wil sluiten. De man mag gratis tanken, maar in ruil daarvoor zal hij wel even karaoke moeten zingen. De man gaat de uitdaging aan.

karaoke-benzinestation

ZIE OOK: Drie dames zetten een camera in hun auto. Zodra de muziek start? Mijn mond viel open!

Hij blijkt absoluut niet verlegen te zijn; hij zingt uit volle borst mee! Zijn vrouw komt niet meer bij van het lachen en al snel kijkt iedereen die aanwezig is op het benzinestation naar het vrolijke stel. Zorg dat je het filmpje tot het einde afkijkt, want de vrouw heeft namelijk nog een verrassing in petto!

Iedereen zou moeten zingen zoals dit koppel, dan zou het leven een stuk vrolijker zijn. Heb je genoten van het filmpje en ben je er helemaal door opgevrolijkt, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook om hen ook een vrolijke dag te bezorgen!

Volg ons op Facebook: