Drie Dames Zetten Een Camera In Hun Auto. Zodra De Muziek Start? Mijn Mond Viel Open!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Zingen tijdens een autorit, wie doet het niet? Eerder hebben we jullie al laten zien hoe Andie Case een zogenaamde car cover opnam waarna de video destijds viral ging en ruim 13 miljoen keer werd bekeken. Of wat dacht je van deze zingende vader en zijn dochter die samen op road trip zijn? Video’s van zingende mensen in hun auto zijn er genoeg, maar wat we minder vaak tegenkomen zijn video’s van lip-sync autoritjes. Het Australische comedy trio “SketchShe” brengt daar verandering in.

cover muziek zingen

De drie playbackende dames besloten hun kijkers te verrassen met een ‘karaoke rit’ door de tijd met hits uit elk decennium, te beginnen met “Boogie Woogie Bugle Boy” uit de jaren ’50 en eindigend met hun eigen versie van Miley Cyrus’ hit “Wrecking Ball.”

De kostuums, de details… Ik kan me niet voorstellen hoe lang het geduurd heeft om dit te oefenen en voor te bereiden! Deze video is al bijna 30 miljoen keer bekeken en ik snap heel goed waarom. De dames zijn niet alleen onwijs knap, ze zijn ook nog eens zelfverzekerd, dapper en hilarisch. Bestaande uit Shae-Lee, Lana and Madison, staat SketchShe bekend om hun “brutale en schaamteloze mix van sketches en personages die je gegarandeerd zullen laten lachen.”

Deze dames zijn werkelijk geweldig in wat ze doen en verdienen dan ook alle erkenning die ze kunnen krijgen. Bekijk hun hilarische liplees autorit hieronder en DEEL deze video met al je vrienden op Facebook!