Vader Plaatst Een Camera Om Zijn Dochter Op Te Nemen, Maar Kijk Wat Er Gebeurt Als Het Nummer Begint…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Net wanneer je denkt dat je de meest schattige vader-dochter dans al hebt gezien, bewijst deze video dat het nóg beter kan.

Vader Loic en zijn 4-jarige dochter Inès zijn grote fans van het programma Dancing With The Stars. Omdat ze het programma zo geweldig vinden, besloten ze het optreden exact na te bootsen. Eerst namen ze een live tv-optreden van Sia op die haar hit “Chandelier” aan het zingen was. Vervolgens gaven ze er hun eigen draai aan en begonnen ze te dansen! Hoewel ze op sommige stukken moesten improviseren, zag het grootste deel van hun bewegingen er identiek uit.

dansen, optreden, artiest

ZIE OOK: Ze dachten dat niemand hen zou geloven, dus namen ze het op. Wat hun peuter doet? Te schattig!

In slechts twee minuten laten deze vader en dochter zien hoe belangrijk het is om lol te hebben met je naasten. Inès mag van geluk spreken met zo’n geweldige vader en dit is een moment dat geen van de twee ooit zal vergeten.

Hoewel deze video gloednieuw is, is hij al meer dan een miljoen keer bekeken en ik heb het gevoel dat we in de toekomst nog veel van dit duo zullen horen. Vond je deze vader-dochter dans net zo geweldig als wij, vergeet deze video dan niet te delen met je vrienden op Facebook zodat zij er ook van kunnen genieten!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!