Ze Mocht Van Haar Werkgever Geen Gekleurd Haar Hebben, Dus Besloot Ze DIT Te Doen. Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Vanwege haar werk mocht deze dame geen gekleurd haar hebben, dus kwam ze met een geniale oplossing. Hiermee behoudt ze zowel haar fel gekleurde kapsel als haar professionele uitstraling.

Elk jaar lijkt het wel alsof steeds meer mensen tatoeages en piercings nemen. Ongeacht hoe deze mensen hun lichaam ‘kleuren’, zijn ze nog steeds in staat om hun tatoeages en piercings te verbergen als dat nodig is voor bijvoorbeeld hun werk. Maar voor degenen die het leuk vinden om hun haar een kleurtje te geven, gaat dat wat moeilijker. Je kunt je fel gekleurde haren immers moeilijk verbergen. Tenminste, dat dacht ik altijd, want deze vrouw bewijst dat het wel degelijk kan.

kapsel, kapper, haarverf, blauwe haarverf, haarkleuring

ZIE OOK: Ze dept oranje oogschaduw over de tattoo op haar voet. De reden? Geweldig!

In deze video laat ze een geheim zien dat ervoor zorgt dat ze haar gekleurde haren kan verbergen onder een ‘normaal’ laagje haar. Zo behoudt ze haar gekleurde haren zonder dat haar professionele uitstraling eronder lijdt. Bekijk in de onderstaande clip hoe het eruit ziet. Wat vind jij van haar actie? Zou jij dapper genoeg zijn om hetzelfde te doen? Laat het weten en vergeet dit kapsel idee niet te delen met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!