Ze Had Haar Haar Nog Nooit Laten Knippen — Totdat Ze Besloot Om ‘Volwassen’ Te Worden. Op 1:12 Viel Mijn Mond Open!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 2009 was Roxy een 16-jarige ‘Rapunzel’ die nog NOOIT haar haar had laten knippen. In de video hieronder neemt ze echter een grote beslissing…

Ze gaat namelijk binnenkort naar de universiteit en daar wil ze er natuurlijker uitzien. Daarnaast is ze eindelijk klaar voor een nieuwe, frisse look. Toen haar gevraagd werd wat ze met haar afgeknipte haar ging doen, hoefde ze niet lang te twijfelen. Ze besloot het aan een goed doel te schenken. Daarom riep Roxy de hulp in van Seventeen magazine om haar de make-over van haar leven te geven. Haar kapper zegt dat dit het langste stuk haar is dat hij ooit heeft gedoneerd zien worden aan Beautiful Lengths en hij noemt de lengte dan ook “choquerend en ongelooflijk.”

kapper, haarproducten, knippen, schaar

In het begin was Roxy’s haar zo lang dat het letterlijk tot aan de grond kwam. Het eindresultaat is echter heel anders. Natuurlijk staat haar moeder haar met tranen in de ogen bij tijdens de fotoshoot. Bekijk wat er gebeurt in de video hieronder, maar wees voorbereid — de transformatie is ongelooflijk! Naast dat Roxy nu een frissere en jongere uitstraling heeft, steunt ze ook nog eens een goed doel door haar haren te doneren. Vergeet deze video niet te delen op Facebook als je het een goede en dappere actie vindt van Roxy!