Tiener zit in de kappersstoel, wanneer je ziet hoe lang zijn haar is.. ongelofelijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er zijn honderden reden waarom je je persoonlijke stijl drastisch kan veranderen. Of je je oude look nu gewoon zat bent of geïnspireerd bent door anderen, er is altijd een behoorlijke dosis lef voor nodig!

Wanneer je jaren hebt doorgebracht met een bepaalde haarstijl wordt dit al snel onderdeel van je identiteit. Dit gold ook voor Mario, de jonge man uit onderstaande video. Hij heeft de afgelopen jaren zijn haar laten groeien. Zijn uitzonderlijk lange haar is een groot deel geworden van zijn identiteit. Maar nu heeft Mario besloten dat hij tijd is zijn lange lokken af te knippen en voor een nieuwe look te gaan! Deze tiener heeft een prachtige reden waarom hij zijn haar zo lang heeft laten groeien. Op weg naar de kapper verteld Mario in de auto het verhaal achter zijn lange haar.

kapper-kapsel-newlook

Het is die dag 12 jaar geleden dat zijn opa is gestorven aan de gevolgen van kanker. Mario heeft deze dag uitgekozen om zijn lange lokken te doneren uit naam van zijn geliefde opa! Van de gedoneerde haren worden pruiken gemaakt voor kanker patiënten die door het gebruik van chemotherapie hun haar hebben verloren. Niet alleen de opa van Mario is aan kanker overleden, ook zijn oma heeft de strijd tegen deze ziekte verloren.

Marion wil daarom na zijn knipbeurt weer 5 jaar zijn haar laten groeien om hetzelfde voor zijn oma te kunnen doen. Mario is duidelijk emotioneel wanneer hij omweg is naar de kapsalon. Hij verteld de camera dat hij waarschijnlijk zal huilen wanneer zijn haar wordt afgeknipt.. Kijk hier hoe hij met deze radicale verandering om gaat en hoeveel haar hij doneert!