Wetenschappers in Amsterdam hebben het voor elkaar gekregen om borstkanker tumoren te verwijderen ZONDER chemokuur. NIET te geloven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Iedere dag waar studies potentieel laten zien tegen de behandeling van kanker, is een goede dag.

Wetenschappers in Europa hebben wellicht een baanbrekend onderzoek gedaan voor de behandeling van borstkanker. Borstkanker komt voor bij ongeveer 1 op de 8 vrouwen, wat het de meest voorkomende kankersoort maakt. Echter, een klinisch onderzoek heeft wellicht een manier aan het licht gebracht wat ervoor kan zorgen dat borstkanker in de toekomst genezen kan worden.

chemo

Baanbrekend onderzoek borstkanker

De research wordt gepresenteerd door Professor Nigel Bundred bij de Europese borstkanker conferentie in Amsterdam. Bij dit onderzoek wordt de effectiviteit getest voor een nieuw medicijn genaamd Herceptin (of terwijl trastuzumab).

Deze medicijnen worden vandaag de dag al apart gebruikt in de behandeling tegen borstkanker, maar dit is de eerste keer dat allebei de medicijnen gecombineerd werden nog voor enige operaties of chemotherapieëen. Ze kwamen erachter dat bepaalde soorten borstkanker al binnen 11 dagen geëlimineerd konden worden.

Gefinancierd door Cancer Research UK, stellen ze als doel om in de toekomst een speciaal eiwit te gebruiken genaamd HER2 (humane epidermale groeifactor receptor 2). Dit eiwit beïnvloed de groei en deling van kankercellen, en helpt dus tegen de bestrijding ervan. Er wordt gespeculeerd dat dit in de toekomst ook gebruikt kan worden bij andere soorten kanker.

met als doel ze deze drugs te gebruiken om een ​​eiwit genaamd HER2 (humane epidermale groeifactor receptor 2), die de groei en deling van kankercellen beïnvloedt te bestrijden. Het is ook meer kans om terug te keren dan andere soorten kanker. Maar wat deze behandeling nog interessanter maakt is het feit dat het chemotherapie en chirurgie overbodig maakt.

chemo1

Resultaten van de studie

257 vrouwen met borstkanker werden geselecteerd voor de studie. 11% van alle vrouwen waren binnen 14 dagen ‘genezen’. Bij deze groep waren er geen kankercellen meet geconstateerd in het lichaam. Bij 17% van alle vrouwen waren de tumoren drastisch gekrompen.

Het huidige probleem is dat de licentie van dit medicijn het alleen mogelijk maakt voor gebruik in combinatie met chemotherapie. Echter, de huidige resultaten van de studie brengen daar wellicht verandering in.

Ondanks dat er nog een heleboel werk verricht moet worden, maar hopelijk is dit een stap in de goede richting om voor eens en altijd deze verschrikkelijke ziekte te genezen!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...