Dit Kampvuur Brandt Langer Dan 14 Uur Zonder Zelf Hout Toe Te Hoeven Voegen. Bekijk Hier Hoe Je Het Maakt!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een kampvuur dat langer kan branden dan 14 uur zonder zelf hout toe te hoeven voegen. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet!

We hebben allemaal wel eens een kampvuur gemaakt. Ideaal voor het buiten koken op hout en wanneer je aan het kamperen bent. Mocht je vaak op kampeervakantie gaan maar kan je wel wat hulp gebruiken bij het langer laten branden van je kampvuur, dan moet je deze video echt even bekijken. In deze video creëert survival expert Bob Hansler een ongelooflijk strategisch maar eenvoudig kampvuur in de vorm van een driedimensionale “V”. Het aansteken van een kampvuur is slechts één onderdeel van het maken van een vuur. Voor het moment van aansteken kun je al bepalen hoe lang het vuur zal branden door middel van de juiste opbouw van de brandstof – het hout.

tent kamperen, camping vakantie, kamperen Nederland, kampeervakantie, natuur camping, camping kampvuur, buiten koken op hout

ZIE OOK: Dit is de meest luxe camper ter wereld – wacht tot je de binnenkant ziet!

Dit specifieke kampvuur is gemaakt om langer dan 14 uur te branden en is bestand tegen zware (weers)omstandigheden. Als het hout is opgebrand, wordt er automatisch extra hout toegevoegd. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker achterover te leunen en te kijken naar het vuur terwijl je geniet van je kampeervakantie! Bekijk in de onderstaande video hoe je zo’n vuur maakt. Vond je dit een interessant artikel, vergeet het dan niet te delen met alle kampeerliefhebbers op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!