Hij Blaast Een Luchtbed Op In Slechts 10 Seconden. Hoe Hij Dit Doet? Dit Is GEWELDIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Kamperen, je houdt ervan of je vindt het niets. Terwijl sommige mensen energie krijgen van de natuur, zijn anderen al snel ontmoedigd door het werk dat erbij komt kijken.

Denk maar eens aan het opzetten van een tent of het opblazen van een luchtbed. Laten we eerlijk zijn, het is niet de meest ontspannende vakantie die je kunt hebben… maar daar heeft Ryan Frayne iets op gevonden! Het opblazen van een luchtbed kan soms een vermoeiend en tijdrovend klusje zijn, terwijl het ook niet altijd mogelijk is om een elektrische pomp te gebruiken.

Daarom heeft Ryan de Windcatcher ontwikkeld waarmee je je luchtbed kan opblazen in slechts 10 seconden, simpelweg door erin te blazen. Gemakkelijker kan niet, toch?

luchtbed pomp luchtmatras opblaasbare bedden

ZIE OOK: Het lijkt op een normale camper, maar zodra je ziet wat ze eruit trekt? Dit is GEWELDIG!

Het opblaasbare luchtbed is voorzien van een speciaal ventiel waardoor één keer blazen overeenkomt met 10 keer blazen. Klinkt ongelooflijk, toch? Bekijk in het onderstaande filmpje hoe de Windcatcher precies werkt. Ben je onder de indruk van deze uitvinding en zou je dit luchtbed maar al te graag gebruiken, vergeet dit artikel dan niet te delen met alle kampeerliefhebbers op Facebook!

Volg ons op Facebook: