Hij Pakt 5 Gekleurde Stiften En Begint Te Tekenen. Wat Hij Creëert Liet Me Met Open Mond Achter!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Heb je ooit een kalligraaf aan het werk gezien? Het zou me niet verbazen als je antwoord ‘nee’ is. Kalligrafie wordt namelijk steeds minder gebruikt. Mocht je niet weten waar ik het over heb; kalligrafie is een schrijfvorm waarbij letters, cijfers en leestekens versierd worden met onder ander boogjes, lusjes, punten en lettertypen. Kalligrafie kan voor verscheidene doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan menukaarten, geboortekaartjes of trouwkaarten. Desalniettemin zijn er nog steeds kunstenaars actief die met behulp van een pen, inkt en een speciale papiersoort prachtig weten te kalligraferen. Een daarvan is Sebastian “Seb” Lester.

kalligrafie kalligraferen tekenen kunst schrijven

Je zou misschien denken dat het een saaie bezigheid is om woorden te tekenen in plaats van plaatjes, maar Seb bewijst het tegendeel. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik zag wat hij tekende op minuut 1:57! Welke is jouw favoriet? Als je onder de indruk bent van zijn tekeningen, vergeet deze video dan niet te DELEN met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: