Kalkaanslag was nog nooit zo makkelijk te verwijderen. Dit is ECHT handig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Kalkaanslag: het is niet te vermijden. Je pannen, bestek, glazen en waterkoker krijgen na verloop van tijd witte vlekken die er niet smakelijk uit zien. Kalkaanslag is niet gevaarlijk voor je gezondheid maar het ziet er vaak niet fris uit, alsof het niet goed is afgewassen. Meestal ligt de oorzaak bij de vaatwasser; het harde water dat gebruikt wordt zorgt voor de kalkaanslag.

kraan

Toen ik thuis de vaatwasser opende en deze aan het uitruimen was, viel mij pas op hoeveel aanslag er eigenlijk op de pannen zat en daarom besloten we een video te maken waarin we laten zien hoe je snel en eenvoudig kalkaanslag kunt verwijderen. Ook is dit weer een natuurlijke oplossing dus we maken geen gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. De spullen die je hier voor nodig hebt, heb je waarschijnlijk al thuis liggen dus je hoeft er niet de deur voor uit! Bekijk hieronder de video voor de uitleg en vergeet deze handige video niet te delen met je vrienden op Facebook als je er iets aan hebt gehad!

DIT MOET JE ZIEN
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...