Een Kamer Verwarmen Voor Slechts EEN PAAR CENT Per Dag? Zo Doe Je Dat!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Verwarming is niet overal ter wereld voor handen en, zeker in deze tijd van het jaar, soms wel hard nodig. Maar een huis verwarmen kost geld en je hebt er een specifieke energiebron voor nodig.

Hoewel meestal gebruik wordt gemaakt van elektriciteit, moet het natuurlijk ook makkelijker, duurzamer én goedkoper kunnen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nuttig alternatief. Deze interessante doe-het-zelf kachel kan een zeer voordelige oplossing zijn om kamers in je huis te verwarmen. Hiervoor heb je nodig: twee potten van klei, een metalen bak en waxinelichtjes. Zet vier waxinelichtjes in de metalen bak, steek ze aan en zet het kleine potje er bovenop, dek het gat van de pot af met een metalen hoesje van een van de kaarsjes.

waxinelichtjes, kaarsen, theelichtjes, kachel, verwarming

ZIE OOK: Ik vond het vreemd toen ze een kaars door zout heen rolde. Maar toen ik zag waarom? Briljant!

Vervolgens zet je de grote pot er overheen en wacht je een aantal minuten… en klaar! Voor minder dan 15 eurocent per dag heb je al zo’n doe-het-zelf-kacheltje die een hele kamer kan verwarmen! Bekijk in de onderstaande video hoe je zelf zo’n kacheltje maakt. Vond je dit een handige tip, vergeet deze video dan niet te delen met je vrienden op Facebook — zo helpen we elkaar aan een makkelijker én goedkoper leven.

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!