Ze poseert voor een vakantiefoto, maar wanneer mensen haar in DEZE bikini zien? Dit gaat de hele wereld over!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In mei 2012 was Aimee Copeland nog een gewone 24-jarige student aan de universiteit van Georgia. Op een dag besloten Aimee en haar vrienden op pad te gaan om te genieten van de prachtige dag.

De groep kwam langs een kabelbaan en besloten het uit te proberen. Aimee wist nog niet dat deze beslissing haar leven voorgoed zou veranderen. Terwijl Aimee ver boven de grond hing, knapte plotseling het touw. Ze viel op de rotsen en liep een enorme wond in haar been op. De doktoren moesten haar kuit op 22 plaatsen hechten. Een paar dagen daarna begon Aimee zich echter wat vreemd te voelen. Eenmaal terug in het ziekenhuis kwam ze erachter dat ze een gevaarlijke vleesetende bacterie had opgelopen. Er was maar één manier om haar leven te redden…

poseren4

Dat was door alle vier haar ledematen te amputeren. Beiden armen moesten er tot de elleboog vanaf. Een been moest er tot aan de knie af, terwijl haar andere been volledig geamputeerd moest worden. Vandaag de dag, vier jaar later, is Aimee alweer 28 jaar oud en deelde onlangs de eerste foto na het ongeluk. Haar bericht krijgt nu aandacht van miljoenen mensen wereldwijd.

In 2012 liep Aimee Copeland een vleesetende bacterie op na een tragisch kabelbaan ongeluk. De enige manier om haar leven te redden was door middel van amputatie van alle vier haar ledematen. Aimee was nog maar 24 jaar oud.

poseren1

Aimee heeft over de jaren heen zich aangepast aan haar nieuwe leven. Haar revalidatie zit erop en ze heeft de meest geavanceerde prothetische armen en benen die er op de markt te vinden zijn. Ook haalde ze haar master diploma sociaal werk. Op deze manier wil ze andere mensen helpen die hetzelfde probleem als zij hebben.

poseren2

Aimee kwam er al snel achter dat haar ex-vriendje haar niet meer aantrekkelijk vond. In 2014 verbrak ze deze relatie. Maar niet lang geleden werd Aimee verliefd op een jongen die haar accepteert hoe ze is.

1EF82FBD

Tijdens een vakantie naar Puerto Rico besloot Aimee te poseren voor een prachtige foto. Ze haalde haar prothetische armen eraf en hief trots haar armen. Ze wilde aan de wereld laten zien dat ze er nog was, en niet van plan was om weg te gaan!

poseren4

“Het heeft me jaren gekost totdat ik mezelf weer zeker voelde in mijn nieuwe lichaam,” schrijft ze onder haar foto. Aimee is zonder twijfel een inspiratie voor ons allemaal. Wat een geweldig verhaal!

poseren5