Wat Deze Vrouw Creëert Met Lijm En Zout Is Ongelooflijk Simpel En Mooi Voor In Huis!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je tijdens de donkere decemberdagen eens leuk creatief bezig wilt zijn, dan is het een idee om zelf een mooie kaarsenhouder te maken.

We kunnen er echt niet meer omheen: het binnenseizoen is begonnen. Daar horen natuurlijk kaarsen bij, al vind ik dat ze eigenlijk altijd kunnen. Omdat er nu ook meer tijd is om creatief aan de slag te gaan, gaan we vandaag aan de slag met zelfgemaakte kaarsenhouders.

Een kaars is een kaars, maar je kunt je wel uitleven met kandelaars en andere kaarsenhouders. Er bestaan enorm veel manieren om mooie kaarsenhouders te maken. Ze staan leuk op de eettafel, maar ook op het aanrecht of in de vensterbank. Hoe creatiever, hoe beter!

kaarsenhouder, kandelaar, kaars, kaarsen, geurkaarsen, kaarsenstandaard

ZIE OOK: Zo maak je zelf een sinaasappel geurkaars in minder dan 1 minuut!

Dit creatieve idee is ideaal voor de kerst of gewoon voor de koude wintermaanden. In de onderstaande instructievideo wordt precies uitgelegd hoe je zo’n kaarsenhouder maakt. Alles wat je nodig hebt is wat zout en een beetje lijm. Simpeler kan haast niet! Ben jij van plan om dit ideetje te gaan maken? Laat het weten en vergeet dit artikel niet te delen met alle creatievelingen op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!