Ze Is Slechts 18 Jaar Oud, Maar Wacht Tot Je De Prachtige Jurken Ziet Die Ze Zelf Maakt.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met Angela Clayton, een 18-jarige kostuumontwerpster uit Long Island, New York. Ze is voor het eerst begonnen met ontwerpen toen ze 14 jaar was, toen ze geïnteresseerd raakte in cosplay.

Sindsdien besteedt Clayton al haar vrije tijd aan haar eigen creaties. Een project kan wel 250 uur in beslag nemen, en soms gebruikt ze wel 11 meter stof voor één jurk!

“Ik hoop dat er een toekomstige carrière uit zal komen” vertelt Clayton. “Ik hou er van om ideeën tot leven te brengen. Als ik dat kon doen voor mode, vooral voor het theater of de film, dan zou dat echt geweldig zijn. Ik ga liever rechtstreeks werken dan dat ik nog vier jaar op school moet doorbrengen.” We twijfelen er geen moment aan dat Angela haar droom zal kunnen realiseren. Als je de foto’s hieronder bekijkt, schatten wij in dat je het hiermee mee eens zult zijn!

Angela begon met het ontwerpen en naaien van kleding toen ze 14 jaar oud was.

jurk

”Het eerste wat ik maakte was een schooluniform toen ik 14 jaar oud was. Het heeft me ongeveer twee maanden tijd gekost.”

jurken

”Ik vond de jurken die mensen droegen op historische evenementen heel erg mooi maar ik kon het me niet veroorloven om de jurken online te bestellen.”

avondjurk

”Dus ik dacht: ‘Ik ga mijn eigen kostuums maken! Dan worden ze mooi en het zal vast makkelijk zijn om te maken! Dat was het natuurlijk niet, maar ik vond het wel erg leuk om te doen.”

avondjurken

”Ik heb een kostuum ontworpen waaraan ik sinds januari 2015 heb gewerkt en ik ben nog steeds niet klaar, maar hopelijk is het binnenkort af.”

kleding

”Ik bleef maar kostuums maken, want ik vind het zo leuk om te doen.”

vrouwelijke jurken

”Ik heb uiteindelijk besloten om mezelf meer vrijheid te geven door me te concentreren op historische projecten, en daarvoor volledig aangepaste ontwerpen te maken.”

trendy jurk

”Als je oefent, kan jij dit ook. Het zal waarschijnlijk alleen wel een tijdje duren om het goed te leren.”

lange feestjurk

”Sommige mensen hebben aanleg, maar dit is zeker iets wat je kunt leren door het veel te doen.”

ontwerpen

”Ik geniet ervan om hier mee bezig te zijn. Ik hou van het maken van kostuums en ik houd ervan om mijn ideeën tot leven te wekken.”

galajurken

Vind jij deze zelfgemaakte jurken van dit 18-jarige meisje ook zo mooi, vergeet dit artikel dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!