Jongetje Leegt Spaarpot En Gebruikt Zijn $120 Om Lunchpakketten Uit Te Delen Aan Daklozen.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is het verhaal van een jongetje die een jaar lang hard gespaard had om een bedrag van $120 bij elkaar te krijgen. De reden waarom is te mooi voor woorden: hij besloot het bedrag namelijk te gebruiken om de daklozen een hart onder de riem te steken tijdens de kerstperiode.

Op een zaterdagochtend liep dit jongetje de kamer van zijn vader binnen. Hij vertelde hem dat hij al het gespaarde geld wilde gebruiken om dakloze mensen te helpen. Vader Phineas vroeg hwam wat hij precies van plan was. Het jongetje vertelde vervolgens dat hij met al zijn gespaarde centjes zo veel mogelijk lunchpakketjes wilde maken, om deze vervolgens aan dakloze mensen op straat uit te delen.

Phineas probeerde hem nog om te praten en stelde voor dat Phineas en zijn moeder die $120 uit eigen zak wilden betalen, zodat hij zijn gespaarde geld zelf kon houden. Maar het jongetje wist het zeker. Hij had hiervoor gespaard en dit is wat hij met zijn geld wilde doen.

Vervolgens besloten ze flink aan de slag te gaan:

kerstpakketjes

Alle producten voor de lunchpakketten zijn gekocht. Nu is het tijd om alles uit te pakken, te verdelen en vervolgens weer in te pakken.

lunch

De taken zijn eerlijk verdeeld: vader smeert de broodjes en zoonlief pakt de lunchpakketjes in.

zoon

lunch-2

Klaar om bezorgd te worden!

lunch-bezorgen

Het jongetje deelde het grootste deel van de lunches zelf uit aan de daklozen. Dit was de enige foto die ze hebben gemaakt tijdens het uitdelen.

lunch-uitdelen

Vergeet deze kerstgedachte niet te delen met al je vrienden op Facebook en Twitter.

Bron: imgur