Moeder Zag Haar 5-Jarige Zoon Dit Doen Voor Een Dakloze Man, En Nu Gaat Hij Viral…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een moeder en haar 5-jarige zoontje uit Alabama gingen onlangs lunchen bij het lokale Waffle House, maar wat er daar gebeurde is ronduit opmerkelijk.

De 5-jarige Josiah Duncan zag een dakloze man naast zijn fiets staan buiten het restaurant met een tas in zijn hand.

Josiah was zo verbaasd door het uiterlijk van de man, dat hij reageerde op een manier zoals elk kind zou reageren — hij bombardeerde zijn moeder met vragen als: “Waar is zijn huis? Waar is zijn familie? Waar laat hij zijn boodschappen?”

restaurant

Ava legde aan Josiah uit dat de man dakloos was, en natuurlijk wat het betekende om dakloos te zijn. Toen Josiah zich realiseerde dat de man geen eten had, smeekte hij zijn moeder om wat voedsel voor hem te kopen. Josiah en Ava brachten de man mee naar binnen. Josiah zei tegen de dakloze man dat hij alles mocht eten wat hij wilde.

Maar voordat de man zijn eerste hap kon nemen, deed Josiah iets wat dit verhaal viral liet gaan. Deze kleine jongen wilde even bidden met de man. Met 11 andere klanten om zich heen die trots aan het filmen waren, bidde Josiah hardop met de man. De dakloze man was tot tranen geroerd, net als de rest van de aanwezigen in het eetcafé. Soms zijn het de kleine dingen die je weer vertrouwen geven in de mensheid.

Bekijk het ontroerende verhaal hieronder en wees niet bang om deze ongelooflijke daad van vriendelijkheid te delen op Facebook.