Jongens Beklimmen Shanghai Toren. Conclusie: Er Is Geen Internet Op 650 Meter Hoogte. Bekijk Hier De Beelden!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik ben altijd al bang geweest voor hoogtes. Dus het was even schrikken toen ik zag dat deze 2 jongens dit gebouw beklommen alsof het niks was. Enkele maanden liepen de jongens al met het idee in hun hoofd om het gebouw te beklimmen. (het gaat hier over de Shanghai Tower, die nog in aanbouw is en waarvan het hoogste punt 650 meter is op dit moment). ‘’Eigenlijk mochten we het gebouw niet beklimmen’’ zegt één van de jongens.

shanghai-tower

Met Chinees nieuwjaar stond er weinig beveiliging waardoor ze alsnog de kans kregen om het gebouw te beklimmen, dus die kans grepen de jongens. Rond 02:00 liepen ze het gebouw binnen om het vervolgens alsnog te beklimmen. Check het filmpje hieronder!

Als ik naar deze beelden kijk heb ik toch echt het gevoel dat deze jongens levensmoe zijn. Je gaat toch niet een gebouw van 650 meter hoog beklimmen? Laat ons weten wat jij hiervan vindt in de reacties hieronder!