Hij heeft zijn biologische moeder nooit ontmoet en zingt voor haar dit prachtige emotionele nummer!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Iedere zanger kan je vertellen: een emotioneel geladen nummer goed zingen is enorm lastig. Al helemaal wanneer het lied een persoonlijke boodschap heeft.

Sommige performers barsten in tranen uit, of hebben moeite het nummer af te maken. Andere keren zorgt deze emotie ervoor dat ze juist harder gaan zingen. Dit is een manier van omgaan met sterke emoties, op beladen momenten. Wanneer we stuiten op zo’n zanger/zangeres die ons bepaalde emoties laat voelen die we misschien nog nooit eerder hebben gevoeld, zal deze persoon ons altijd bijblijven. Eén van die zangers is de 14-jarige Campbell Walker-Fields.

vaders

De tiener loopt het podium van America’s Got Talent op en heeft een hele bijzondere boodschap. Hij wil dolgraag dat zijn biologische moeder de woorden hoort die hij zal zingen. Hij heeft zijn moeder nog nooit ontmoet en hoopt dat hij met dit televisie optreden haar weet te bereiken.

Campbell werd op jonge leeftijd geadopteerd door zijn twee vaders. Zijn biologische moeder had al 3 kinderen en kon niet nog een vierde mond voeden. Daarom zocht ze een liefdevol gezin voor haar jongste zoontje. Omdat Campbell een ongewone thuissituatie had met twee vaders en geen moeder werd hij als kind gepest.

Wanneer Campbell begint te zingen neemt hij iedereen mee op een emotionele reis. Ondanks dat hij zijn moeder nog nooit heeft ontmoet houdt hij ontzettend veel van haar. Dit gevoel wil hij graag met de hele wereld delen.

In de onderstaande video zie je het emotionele optreden van de tiener. Hij kreeg zelfs een staande ovatie van het publiek!

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...