Jongen wordt twee keer door zijn adoptie familie teruggegeven.. maar dan gebeurt er DIT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 2003 worden Taylor en zijn zusjes geadopteerd. Hun ouders konden niet langer voor de drie kinderen zorgen. Maar dan gebeurt er voor Taylor iets verschrikkelijks!

Het gezin besluit hem terug te geven en zijn zusjes te houden. Volgens de adoptie ouders heeft Taylor een agressie probleem en kunnen ze hem niet langer houden.. Verschrikkelijk! Maar hier blijft het niet bij. Want Taylor wordt gelukkig door een ander gezin geadopteerd. Maar ook hier is voor hem geen happy end. Ook deze familie besluit hem terug te geven omdat hij onhandelbaar is.. Taylor krijgt zo al snel de stempel een moeilijk kind te zijn.

adoptie gezin familie familiespel

Connie is al 10 jaar de sociaal werker van Taylor. Ze is van mening dat ieder kind een familie kan vinden en er altijd ergens een perfect plekje voor een kind is. Ze geeft in het geval van Taylor dan ook niet zomaar op! Ze is vastberaden een goed gezin voor de jongen te vinden.

Taylor vertelt dat het altijd zijn eigen schuld was dat hij door de gezinnen weer werd weggestuurd. Hij wilde altijd testen of de familie het wel meende dat hij bij hen mocht komen wonen. Daarom zocht hij altijd de grens op. Dit werkte niet in zijn voordeel. Connie vindt het vreselijk dat Taylor zichzelf de schuld geeft.

Opeens vallen voor Connie alle puzzelstukjes in elkaar. Het gezin wat ze al die jaren zoch voor Taylor is zij zelf! Er past geen betere ouder bij de jongen dan de vrouw die al 10 jaar voor hem zorgt. Ze kent hem als geen ander!

Zo zie je maar, op elk potje past een dekseltje. Wat een inspirenrend verhaal! Ben jij ook zo onder de indruk? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!