Deze 7-jarige jongen steelt de show van een professionele danser!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Heb je ooit wel eens een poging gewaard om te tapdansen?

Probeer het maar eens, het is super moeilijk. Je hebt een heel veel doorzettingsvermogen voor nodig om een echte tapdanser te worden. Het kost uren om de danspassen onder de knie te krijgen en te leren om op de juiste manier met je tapschoenen de grond te raken zodat je het kenmerkende tapgeluid hoort. Het helpt natuurlijk als je een aangeboren gevoel voor ritme hebt en vliegens vlugge voeten! Maar dan nog moet je heel veel oefen voordat je een hele choreografie kan dansen.

tap-dancing-boy-prodigy-featured

Luke Spring heeft het tapdansen al helemaal onder de knie. Hij is in de video pas 7 jaar oud en al een enorm tapdance talent! Het is ongelofelijk hoeveel skills deze jongen al heeft op zo’n jonge leeftijd. Hij kan al heel veel combinaties en lastige danspassen.

In de volgende video zie je Luke zijn talent vertonen op het Washington D.C. Tap Festival in 2011. Deze video is al wat jaartjes oud maar dat maakt dit optreden niet minder indrukwekkend. Luke wordt op het podium namelijk vergezeld door de professionele tap danser Justin M. Lewis. De twee zijn duidelijk aan elkaar gewaagd, maar de jonge Luke steelt uiteindelijk toch de show!

Deel dit fantastische optreden met je vrienden op Facebook zodat ook zij kunnen mee genieten van dit uitzonderlijke talent!