Jongen Schrijft Hilarische ‘Afscheidsbrief’ Aan Vader

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen een vader een kijkje kwam nemen in de slaapkamer van zijn zoon, die een dagje van huis was, stond hij stomverbaasd te kijken dat alles er netjes bij lag. De vader zag een enveloppe op het kussen liggen met daarop de tekst: “Voor mijn vader”. Hij schrok ervan en opende de envelop. De tekst die in de brief geschreven stond luidde als volgt:

hilarische-afscheidsbrief

Lieve pap,

Met pijn in het hart schrijf ik je. Ik moest wel van huis weglopen met mijn vriendin om een conflict met jou en mam te vermijden. Bij Stacy heb ik de echte passie gevonden en ze is zo lief. En ik weet dat jullie haar nooit zouden goedkeuren vanwege van haar piercings, tatoeages, strakke kledij en omdat ze zo veel ouder is dan ik.

Maar het draait niet alleen om passie. Ze is zwanger en zegt me dat we heel erg gelukkig gaan worden. Ze bezit een woonwagen in het bos en we hebben voldoende brandhout om de winter door te komen. We willen nog veel meer kinderen.

Stacy heeft mijn ogen geopend over het feit dat marihuana eigenlijk onschuldig is. We gaan daarom zelf een plantage aanleggen om te delen met mensen uit de commune en te ruilen voor cocaïne en ecstasy. Ondertussen blijven we hopen dat de wetenschap een middel vindt om aids te genezen zodat Stacy snel beter wordt. Dat verdient ze want ze is zo lief.

Maak je geen zorgen papa. Ik ben vijftien en kan voor mezelf zorgen. Op een dag kom ik je bezoeken zodat je al jouw kleinkinderen leert kennen.

Veel liefs,
Joshua.

P.S.: Van al het bovenstaande is niets waar. Ik zit bij Jason. Ik wilde je gewoon duidelijk maken dat er veel ergere dingen zijn dan het schoolrapport dat nu op de keukentafel ligt. Bel me wanneer het veilig is om weer naar huis te komen!