Mensen plagen hem om zijn sproetjes maar dan zet een fotograaf zijn portret op Facebook om te laten zien hoe knap hij is!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er gaan veel verhalen rond over mensen met rood haar en sproetjes.

Ooit werd geloofd dat mensen met sproetjes geen ziel hadden en zelfs vervloekt waren of vrienden met de duivel. Ze waren door en door slecht in de ogen van mensen zonder rood haar of sproetjes. Hoewel dit honderden jaren geleden ontstond uit bijgeloof en onwetendheid worden zelf vandaag nog vaak genoeg mensen met sproetjes gepest, uitgescholden en buitengesloten.

sproetjes

Gelukkig denkt lang niet iedereen dat mensen met sproetjes niet mooi zijn. Zo is er de fotograaf Brock Elbank. Hij is gefascineerd door mensen met sproeten en vindt ze juist prachtig. Daarom besloot hij een prachtige portretten serie te maken.

Sproetjes komen niet heel vaak voor en mensen met een gezicht vol sproeten valleen daarom op straat erg op. Brock ontdekt dat bijna al zijn modellen ervaring hebben met pestrijen. Dit heeft er voor bijna iedereen voor gezorgd dat ze een haat liefde verhouding met hun sproetjes hebben.

De fotoserie is daarom voor de modellen een soort therapie. Ze zien door de mooie foto’s ook ineens in dat ze heel mooi zijn!

Brock vertelt dat hij nooit heeft begrepen waarom mensen sproetjes lelijk vinden. Hij is zelf gek op gezichten die juist anders zijn en opvallen. Juist deze mensen zet hij graag voor zijn camera! En gelijk heeft hij!

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!