Hij heeft al meer dan 800 knuffelberen gemaakt, de reden is prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Campbell Remess is een gewone jongen van 12 jaar oud. Hij woont samen met zijn ouders, en 8 broertjes en zusjes in Australië.

Deze jongen heeft een hart van goud. Toen hij 9 jaar oud was vroeg hij zijn moeder of hij kerstcadeautjes mocht kopen voor kinderen die in het ziekenhuis lagen. Zijn moeder kon helaas niet het geld opbrengen op de wens van haar zoon in vervulling te laten gaan omdat ze al cadeautjes voor haar 9 kinderen had gekocht! Het zou financieel niet lukken.. Daarom bedacht Campbell iets anders. Hij besloot om zelf cadeautjes voor de kinderen te maken.

beer-1

Zijn moeder heeft nog een naaimachine staan en Campbell besluit dit eens te proberen. Hij download een patroon voor een knuffelbeer van het internet en vraagt zijn moeder hem te helpen. Helaas heeft zij zelf geen ervaring met het werken met een naaimachine of patronen. Campbell leert het dus zichzelf aan.

Zijn eerste beer kost hem uren om te maken en het resultaat is een iets wat saaie en wiebelige beer. Maar Campbell krijgt de smaak te pakken! Iedere dag besteed hij uren aan het maken van knuffelberen. Zijn moeder vraagt hem soms wel eens om iets anders te doen maar Campbell doet niets liever dan beren maken!

beer-2

Hij wordt zo goed in het maken van knuffels dat hij nu in een uurtje een beer kan maken! Inmiddels heeft hij al 800 knuffels gemaakt! De beren brengt hij naar zieke kinderen in het ziekenhuis in de buurt. De kinderen zijn overduidelijk dolgelukkig wanneer ze een zelfgemaakte beer van Campbell krijgen. De beren brengen weer een lach op de gezichtjes en zijn er wanneer de kinderen bang of verdrietig zijn.

beer-3

Campbell je bent een held! Heel veel mensen kunnen een voorbeeld nemen aan deze jongen met een hart van goud en een heel bijzonder talent. Campbell maakt zijn beren van gedoneerde stoffen, knopen en andere materialen. Wil je hem helpen? Kijk dan even op de Facebookpagina van project 365.

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!