15-Jarige Jongen Komt Thuis Met Nieuwe Porsche, Zijn Ouders Snappen Er Niets Van. Geniaal!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik heb in mijn leven al veel hilarische verhalen voorbij zien komen, maar dit verhaal blijft toch echt een van de beste!

Een jongeman van 15 jaar oud heeft recentelijk een Porsche 911 (ter waarde van ruim €100,000) voor iets meer dan 15 euro gekocht. Zijn ouders waren dan ook compleet verbouwereerd toen zoonlief met deze dikke bolide thuis kwam. Ze geloofden niet dat hij een eerlijke deal had gemaakt, laat staan dat hij in zijn eentje een Porsche had gekocht. Dus toen zijn ouders hem vroegen hoe hij aan de Porsche was gekomen, was dit zijn antwoord:

Porsche 911

“Waar heb je die dure auto vandaan?!” vroeg zijn moeder.

Kalm reageerde hij: “Ik heb hem vandaag gekocht.”

Moeder: “Vertel dan maar eens hoe je aan dat geld bent gekomen! Wij weten precies hoeveel een Porsche kost, dus wees alsjeblieft eerlijk en biecht alles maar op.”

“Nou,” zei de jongen, “Het heeft me slechts 15 euro gekost.”

“Wie verkoopt er in hemelsnaam een Porsche voor 15 euro?!” schreeuwde zijn moeder.

Jongen: “Wel, ik heb hem gekocht bij de vrouw aan de overkant van de straat. Ik weet niet hoe ze heet, want ze is hier onlangs komen wonen. Ze zag me op de fiets voorbij komen en vroeg of ik een Porsche voor 15 euro wilde kopen.”

“Oh nee toch,” zei de moeder zuchtend. “Ze moet wel een kinderlokker zijn. Wie weet wat ze nog meer van plan is!” Ze riep haar man erbij en vroeg of hij even een kijkje wilde nemen bij het huis van de overbuurvrouw.

Rijbewijs Porsche

Haar man, John, ging naar de vrouw toe en zag dat ze aan het tuinieren was. Hij stelde zich voor als de vader van de jongenman die de Porsche recentelijk voor 15 euro had gekocht. John eiste een verklaring en wilde alles van de ‘deal’ weten.

“Wel, vanmorgen kreeg ik een telefoontje van mijn man. Ik dacht dat hij op zakenreis was, maar ik kwam er via een vriend achter dat hij met zijn secretaresse naar Hawaii was vertrokken en niet van plan was om nog terug te komen,” vertelde de vrouw.

“Hij beweerde dat hij was gestrand en dringend geld nodig had. Hij vroeg mij zijn nieuwe Porsche te verkopen en het geld naar hem op te sturen, het liefst zo snel mogelijk. Dus heb ik gedaan wat hij van me vroeg, dat is alles!”